V případě, že zaměstnanec již nepracuje ve vaší společnosti, můžete odebrat „Přístup k aplikaci“: Přejděte na záložku „Zaměstnanec“ a otevřete editační formulář pro odebrání přístupu. Jméno zaměstnance i příslušná data zůstanou v záložkách „Zaměstnanec“ a „Časové výkazy“. Zaměstnanec však již nebude mít přístup do CrewCenter.
DŮLEŽITÉ: Pokud zaměstnance smažete, jméno a příslušná data se v CrewCenter již nebudou zobrazovat. Tuto akci nelze vrátit zpět. Proto důrazně doporučujeme pracovat s přístupem k aplikaci a zaměstnance mazat pouze tehdy, pokud již nepotřebujete žádná příslušná data.
Pokud chcete zachovat data zaměstnanců, můžete zaměstnance pouze archivovat.
Archivujte zaměstnance:
- Jejich role a přístup do aplikace jsou odebrány.
- Jakákoli aktivní relace sledování se automaticky ukončí.
- Stanou se skrytými ve většině seznamů a zobrazení.
- Jejich historická data zůstávají k dispozici.
více informací: Mohu změnit e-mailovou adresu zaměstnance?