V prípade, že zamestnanec už nepracuje vo vašej spoločnosti, môžete zrušiť „Prístup do aplikácie“: Prejdite na kartu „Zamestnanec“ a otvorte editačný formulár na zrušenie prístupu. Meno zamestnanca, ako aj príslušné údaje zostanú v kartách „Zamestnanec“ a „Časové výkazy“. Zamestnanec však už nebude mať prístup do CrewCenter.
DÔLEŽITÉ: Ak zamestnanca vymažete, meno a príslušné údaje sa v CrewCenter už nebudú zobrazovať. Túto akciu nie je možné vrátiť späť. Preto dôrazne odporúčame pracovať s prístupom do aplikácie a zamestnancov mazať len v prípade, že už nepotrebujete žiadne príslušné údaje.
Ak chcete uchovať údaje o zamestnancoch, môžete ich iba archivovať.
Archivujte zamestnanca:
- Ich rola a prístup do aplikácie sú odstránené.
- Akákoľvek aktívna sledovacia relácia sa automaticky ukončí.
- Stávajú sa skrytými v väčšine zoznamov a pohľadov.
- Ich historické údaje zostávajú dostupné.
viac informácií: Môžem zmeniť e-mailovú adresu zamestnanca?