Co mám dělat, když zaměstnanec odejde z mé společnosti?

  • Aktualizováno

Přehled

Role: Administrátor | Rozhraní: Web

Tento článek vysvětluje, jak řídit proces odchodu zaměstnance z vaší společnosti. Vysvětluje rozdíly mezi odebráním přístupu do aplikace, archivací a smazáním zaměstnance za účelem zachování důležitých historických dat pro dodržování předpisů.

 

Odebrání přístupu do aplikace

Pokud zaměstnanec již nepracuje ve vaší společnosti, můžete mu odebrat přístup do aplikace, aby se nemohl přihlásit do CrewCenter, přičemž jeho data zůstanou viditelná.

 

Chcete-li odebrat přístup do aplikace:

  1. Přejděte na záložku Zaměstnanci

  2. Otevřete editační formulář konkrétního zaměstnance

  3. Vypněte nebo odeberte nastavení přístupu do aplikace

  4. Uložte změny

Jméno zaměstnance a odpovídající data zůstávají v záložkách Zaměstnanci a Časové výkazy, ale zaměstnanec již nemá přístup k webové ani mobilní platformě.

 

Archivace zaměstnance

Archivace je doporučená metoda odchodu zaměstnance, protože zachovává historická data pro právní požadavky (např. daňové nebo pracovní audity) a zároveň uživatele odstraní z aktivních seznamů.

Chcete-li zaměstnance archivovat:

  1. Přejděte na záložku Zaměstnanci

  2. Najděte zaměstnance, kterého chcete archivovat

  3. Vyberte nabídku se třemi tečkami a poté vyberte Archivovat

  4. Potvrďte akci v pop-up okně:

 

 

Když je zaměstnanec archivován:

  • Role zaměstnance a přístup do aplikace jsou automaticky odebrány.

  • Jakákoli aktivní sledovací relace okamžitě končí.

  • Zaměstnanec je skrytý ve většině aktivních seznamů a ve výběru posádky na mobilu.

  • Historická data zůstávají dostupná na webu a v exportech.

  • Tuto akci lze vrátit zpět, pokud se zaměstnanec vrátí do společnosti.

  • Žádné informace nebudou exportovány (nebudou viditelné v reportech). 

Více informací: Jak archivovat zaměstnance

 

Smazání zaměstnance

Smazání zaměstnance je trvalá akce, která by měla být použita pouze tehdy, pokud již nepotřebujete žádná jeho data.

  1. Přejděte na záložku Zaměstnanci

  2. Vyberte zaměstnance a zvolte možnost smazání

  3. Potvrďte akci

Poznámka: Tuto akci nelze vrátit zpět. Jakmile je zaměstnanec smazán, jeho jméno a všechna související data budou trvale odstraněna z CrewCenter a nebudou se zobrazovat v žádných budoucích exportech. Proto důrazně doporučujeme pracovat s přístupem do aplikace a mazat zaměstnance pouze v případě, že již nepotřebujete žádná odpovídající data.

Více informací: Jak smazat zaměstnance

Byl pro vás tento článek užitečný?

Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 0 z 0

Máte další otázky? Odeslat požadavek